10-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER

Ny høstlook med tre favoritter

Publisert: 11.09.2017

Moteelskernes favorittårstid symboliserer en ny begynnelse for mange, men det er ingen grunn til å rykke helt tilbake til start. Uansett hva du planlegger denne høsten, er tre stilsikre nøkkelkjøp alt som skal til for å få en helt ny garderobe.


Høstjakken

Den perfekte høstjakken er ikke for tung, passe varm og beskytter mot vær og vind. Trenchoat, skinnjakke og ullkåpe er tre populære gjengangere, som kommer i nye varianter hvert år. Velg gjerne en variant med overraskende farger, iøynefallende mønstre eller nye materialer for en moderne vri på en tidløs klassiker.

HOSE0156_Autumn_NyHostlook_Remsebilde1 jakker
HOSE0156_Autumn_NyHostlook_Remsebilde2 jakker

Vesker

Hva gir man kvinnen som har alt? Noe å ha det i. Vesken du velger sier mye om hvem du er og hvor du er på vei, og høstens rikholdige utvalg byr på nye, lekre fasonger og farger. Se gjerne etter tekstiler som tweed, ullstoffer eller semsket skinn i spennende mønstre og farger, og du har en fast følgesvenn utover høsten.

HOSE0156_Autumn_NyHostlook_Remsebilde3 vesker

Godt skodd

Røffe forhold krever røffe sko, men det betyr ikke at de ikke kan være lekre. Sneakers i skinn, boots i pastellfarger og støvletter med feminine detaljer gjør det lett å holde stilen fra topp til tå. Husk å ta vare på høstskoene dine med riktig rengjøring og impregnering – da vil du få glede av dem i lang tid.

HOSE0156_Autumn_NyHostlook_Remsebilde4 sko

*Med forbehold om utsolgt eller ikke tilgjengelig vare.