10-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER

Vakre uterom

Publisert: 19.06.2017

Livet er best ute i den varme årstiden. Enten du har hage, veranda eller balkong finnes det nå et hav av interiørprodukter, planter og tekstiler som gjør uteplassen til et naturlig og innbydende samlingspunkt denne sommeren.


De vakre pastellfargene fra vårens interiør-trender blir også med inn i sommeren. Rosa og gult står fortsatt sterkt, gjerne i duse og litt falmede nyanser.
– Sommerens stiligste uterom trekker med seg det beste fra årets interiørtrender. Det skal være lunt, koselig og fargerikt, forteller Kaja Mathisen hos Tilbords.
– Tenk vakre sommerblomster i glassvaser i forskjellige strørrelser på sommerbordet. Her kan du raskt skifte tema med servise, servietter, lys, brikker, puter og duker, fra kveld til kveld – eller fra dag til kveld! Selv om pastellfarger er lekkert – og spesielt delikat på sommeren, kan du med noen raske grep endre stilen fra romantisk til orientalsk eller til tropisk. Husk også at stemningsfulle lyslykter gir uterommet et ekstra innbydende preg.

Dersom du ikke har en flott, grønn, hage er det i år enda enklere å gjenskape følelsen av en urban oase også på mindre plasser.
– Den botaniske trenden står såpass sterkt i år at det er lett å gjenskape følelsen av frodig, grønt landskap selv på de minste balkonger. Juks deg til stemningen med grønne planter eller butikkenes rike utvalg av tekstiler med botanisk print,
sier Kaja Mathisen.

HOSE0156_Sommer_Uterom7